Personlig träning

För att nå dina mål eller för att du skall utvecklas som löpare behöver du träna kontinuerligt och lustfyllt. Den träning som blir av är rolig!

Låt mig hjälpa dig att nå dina mål med personlig träning eller träningsprogram så att du får kontinuitet och att du känner glädje inför dina pass!

Personlig träning

Jag hjälper dig att utvecklas som löpare, hjälper ddig med det du vill förbättra. Ett typiskt pass innehåller löpteknik, någon form av intervall, styrka och massa tips. 

Pris: 845 kr
Träningsprogram

Har du ett särskilt mål som du vill uppnå? Låt mig hjälpa dig med att få kontinuitet i din vardag och hjälpa dig med din träning. Tränar du mot ett specifikt mål, är träningsprogram rätt val! 

Pris: 899 KR PER MÅNAD
PT-pass liten grupp

Personlig träning i grupp. Skall du och dina kompisar eller kollegor springa en särskild utmaning eller vill ni utvecklas som löpare? Låt mig hjälpa er!

PRIS: 1095 KR

Företagsträning

Träning för ditt företag, för en hälsosammare, piggare och gladare arbetsgrupp. Regelbunden träning minskar stressnivåerna, du hanterar vardagen bättre och får ett bättre välbefinnande.

Löpträning eller funktionell styrka för alla nivåer, alla kan vara med! Lekfulla och roliga pass med olika teman. 

Maila joel@sprangtraning.se för offert

Språng Trail

Runt om Göteborg finns det roliga och spännande platser att att springa på. Spring Trail tar dig till 10 olika unika platser där det bjuds på olika intervaller. Passen innehåller mycket glädje, härlig gemenskap och är roliga och tuffa! 

Nyhet

Vår Trail 

6 unika äventyrliga pass på 6 olika platser i Göteborgsområdet.

Liknande upplägg som Språng Trail, fast lite lugnare och kortare pass. men samma gemenskap och glädje!

Äventyret väntar! 

Nyhet

Vinter Trail 

Vintern och mörkret är här! Dags att bygga upp träningen och kroppen inför nästa säsongs roliga äventyr. Därför fortsätter vi träna med Språng Trail Vinter!

12 roliga löppass varannan vecka i Skatås och Änggårdsbergen. Vi springer olika typer av intervaller på tekniska och busiga trailbanor. Med hjälp av pannlampan så springer vi tillsammans i mörkret.